top banner
Разпечатай

Боарон Рододендрон Хрисантум 9 СН

Boiron Rhododendron Chrysanthum 9 CH
снимка на Боарон Рододендрон Хрисантум 9 СН
Добави в моя бележник Бележник

Без рецепта

Боарон Рододендрон Хрисантум 9 СН

Boiron Rhododendron Chrysanthum 9 CH


Боарон Рододендрон Хрисантум e хомеопатичен продукт. Боарон Рододендрон Хрисантум е храст с вечнозелени листа, обитаващ планинските области на Северна Азия. Тинктурата майка използва пресните разлистени клонки. Богата е на дитерпени, фенолни гликозиди и флавоноиди.

Боарон Рододендрон Хрисантум се препоръчва за употреба при ревматични болки, независимо от етиологията, лицвеви невралгии, невралгии на тройничния нерв, невралгии вследствие на възпаление на финикулус сперматикус.


Боарон Рододендрон Хрисантум може да се закупи в аптеките без рецепта, но за правилна употреба е препоръчителна консултация с лекар хомеопат.

Лекарите хомеопати назначават хомеопатични препарати след извършване на интервю с пациента. По време на него специалиста задава въпроси свързани с оплакванията, болестите и психологическите проблем на пациента. Ако се налага се извършва и фискален преглед на пациента и се правят допълнителни изследвания. Събира се информация за минали заболявания, тяхната повторяемост и ритъм. В някои случаи се задават малко странни въпроси към пациента, но тяхната цел е да се намери подходящото лекарство за индивидуалния случай.

Произход:

Растителен- Жълт рододендрон, сем. Пиренови

Тропизъм:

Двигателен апарат. Периферна нервна система. Тестиси.

Основни клинични показания:

- Ревматични болки с най-различна етиология, влияещи се от буря. Предписва се в 5 или 9СН по пет гранули Рододендрон хрисантум  два пъти дневно и при пристъп на болки. Phosphorus, при което симптомите се влошават преди буря, е често показано лекарство на терена.

- Невралгии на тригеминуса или зъбни невралгии със същите модалности. Същата дозировка.

- Невралгични болки по хода на семенната връв

 

Заместители / Подобни

Вносител

  • Боарон БГ ЕООД

Производител

  • Боарон, Франция

Фармакологична група

ХОМЕОПАТИЧНИ ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ

right green arrow Симптомен навигатор
man body fron view

to top of page
ZdravenPortal.bg не предлага медицински съвети, диагностика и лечение.
© 2017-2024 ZdravenPortal.bg. Всички права запазени.