top banner
Разпечатай

Боарон Лутеинум 15 CH

Boiron Luteinum 15 CH
снимка на Боарон Лутеинум 15 CH
Добави в моя бележник Бележник

Без рецепта

Боарон Лутеинум 15 CH

Boiron Luteinum  15 CH

Боарон Лутеинум e хомеопатичен продукт. Боарон Лутеинум (лутео- хормон) е дикинетон, екстрахиран от жълтото тяло на животно от женски пол и в полова зрялост. Той съдържа основно прогестерон и следи от естрогени. Активен е около 5-7 дни е лутеиновата фаза на менструалния цикъл. Основна му ряло е да подготвя леговището за евентуално оплодена яйциклетка, протектира бремеността, намалява тонуса на матката.

Боарон Лутеинум се препоръчва за употреба при предменструален синдром, дисменореи, по-специално мембранозна дисменорея,  хипоменоя, амнореи, закъсняващ пубертет придевойки идр.

Боарон Лутеинум може да се закупи в аптеките без рецепта, но за правилна употреба е препоръчителна консултация с лекар хомеопат.

Лекарите хомеопати назначават хомеопатични препарати след извършване на интервю с пациента. По време на него специалиста задава въпроси свързани с оплакванията, болестите и психологическите проблем на пациента. Ако се налага се извършва и фискален преглед на пациента и се правят допълнителни изследвания. Събира се информация за минали заболявания, тяхната повторяемост и ритъм. В някои случаи се задават малко странни въпроси към пациента, но тяхната цел е да се намери подходящото лекарство за индивидуалния случай.

Произход

Животински - лутео-хормон.

Тропизъм

Полова и урогенитална система на жената.

Показания

Закъсняващ пубертет при момичета.

Вторичен хипогонадизъм.

Предменструален синдром с хипоестрогенемия. Хипоменорея, дисменорея и аменорея.

Овариални и мамарни кисти.

 

Заместители / Подобни

Вносител

  • Боарон БГ ЕООД

Производител

  • Боарон, Франция

Фармакологична група

ХОМЕОПАТИЧНИ ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ

right green arrow Симптомен навигатор
man body fron view

to top of page
ZdravenPortal.bg не предлага медицински съвети, диагностика и лечение.
© 2017-2024 ZdravenPortal.bg. Всички права запазени.