top banner
Разпечатай

Боарон Мефитис Путориус 5 CH

Boiron Mephitis Pitorius 5 CH
снимка на Боарон Мефитис Путориус 5 CH
Добави в моя бележник Бележник

Без рецепта

Боарон Мефитис Путориус 5 CH

Boiron Mephitis Pitorius 5 CH

Боарон Мефитис Путориус e хомеопатичен продукт. Боарон Мефитис Путориус (скункс) е малък хищен бозайник от семейство Порови, който обитава предимно Северна Америка. С изключително ценна кожа е. Тинктурата майка се приготвя от секрецията на аналните жлези на животното. Представлява смес от съединения, богати  на сяра – предимно меркаптани, които са силно летливи и изключително неприятна миризма.

Боарон Мефитис Путориус се препоръчва за употреба при коклюшоподобни кашлици със задушаващи репризи, бронхиален спазъм, ларингоспазми и др.

Боарон Мефитис Путориус може да се закупи в аптеките без рецепта, но за правилна употреба е препоръчителна консултация с лекар хомеопат.

Лекарите хомеопати назначават хомеопатични препарати след извършване на интервю с пациента. По време на него специалиста задава въпроси свързани с оплакванията, болестите и психологическите проблем на пациента. Ако се налага се извършва и фискален преглед на пациента и се правят допълнителни изследвания. Събира се информация за минали заболявания, тяхната повторяемост и ритъм. В някои случаи се задават малко странни въпроси към пациента, но тяхната цел е да се намери подходящото лекарство за индивидуалния случай. 

 

Източник:

 

Скункс, Пор, сем. Порови.

 

Симптоми:

 

Усещане за вибрации, треперене на крайниците, синдром на неспокойните крака. Периодичност и редуване. Пристъпи на кашлица с различна интензивност на всеки 2-3 часа.Внезапно силно задушаване с блокиране на издишването. Конюнктивална хиперемия и смъдящи или парещи болки в очните ябълки.

 

Показания:

 

Бронхиална астма със задушаваща пристъпна кашлица и силна нервна възбуда. Ларингеални спазми - леки форми на спастичен хрип с често попадане на храна в трахеята.Спазмофилия при свръхнервни, впечатлителни хора. Коклюш с честа, задушаваща се, пристъпна кашлица, която се засилва в легнало положение.

 

Приложение:

-спазъм при плач ("захласване") при деца, вследствие на кашлица - х 5 гранули/ден, в продължение на 3 месеца. При нужда курса може да се повтори.

 

Заместители / Подобни

Вносител

  • Боарон БГ ЕООД

Производител

  • Боарон, Франция

Фармакологична група

ХОМЕОПАТИЧНИ ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ

right green arrow Симптомен навигатор
man body fron view

to top of page
ZdravenPortal.bg не предлага медицински съвети, диагностика и лечение.
© 2017-2024 ZdravenPortal.bg. Всички права запазени.