top banner
Разпечатай

Боарон Лак Канинум 9 СН

Boiron Lac Caninum 9 CH
снимка на Боарон Лак Канинум 9 СН
Добави в моя бележник Бележник

Без рецепта

Боарон Лак Канинум 9 СН

Boiron Lac Caninum 9 CH

Боарон Лак Канинум e хомеопатичен продукт. Боарон Лак Канинум (кучешко мляко) е мляко, взето от женско куче в период на кърмене, 2 седмици след раджането . Хомеопатичният медикамент се приготвя непосредствено след изцеждането.Тинктурата майка е изключително богата на минерални соли, фосфати, хлорати, цитрати, следи от ензими, хормони, пигменти и др.

Боарон Лак Канинум се препоръчва за употреба при при мигрена, болезнена свръхчувствителност на гърдите, предменструален синдром, отбиване на къмачето от майкат, нарушения на съня и др.

Боарон Лак Канинум може да се закупи в аптеките без рецепта, но за правилна употреба е препоръчителна консултация с лекар хомеопат.

Лекарите хомеопати назначават хомеопатични препарати след извършване на интервю с пациента. По време на него специалиста задава въпроси свързани с оплакванията, болестите и психологическите проблем на пациента. Ако се налага се извършва и фискален преглед на пациента и се правят допълнителни изследвания. Събира се информация за минали заболявания, тяхната повторяемост и ритъм. В някои случаи се задават малко странни въпроси към пациента, но тяхната цел е да се намери подходящото лекарство за индивидуалния случай.


Източник:



Кучешко мляко взето 2 седмица след започване на кърменето



Симптоми:



Болезнена свръхчувствителност на гърдите при допир. Мигрена редуваща се ту от едната, ту от другата страна. Желание за сол, пипер и подправки. Редуване и периодичност. Редуване на патологичните прояви, ту от едната страна, ту от другата страна.



Показания:



Общи: Всички болестни състояния с характерно редуване на проявите ту от едната, ту от другата страна, напр. главоболие, ангини, аднексити, предменструални болки в гърдите, ревматични болки и други.

Женска полова система: Предменструален синдром. Потискане на млечната секреция с подходящо разреждане (9 СН) при отбиване на кърмачето. Хиперпролактинемия.

Психика и Нервна система: Хиперемоционалност, особено в детска възраст, със засилено въображение, съновидения и илюзии с характер на ценестезии.Кошмарни сънища с влечуги и змии.

 

Заместители / Подобни

Вносител

  • Боарон БГ ЕООД

Производител

  • Боарон, Франция

Фармакологична група

ХОМЕОПАТИЧНИ ЛЕКАРСТВЕНИ ПРОДУКТИ

right green arrow Симптомен навигатор
man body fron view

to top of page
ZdravenPortal.bg не предлага медицински съвети, диагностика и лечение.
© 2017-2024 ZdravenPortal.bg. Всички права запазени.