top banner
Разпечатай

Изложението “МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ 2017“ с рекорден брой изложители

18.10.2017
снимка на Изложението “МЕДИКУС, ДЕНТО, ГАЛЕНИЯ 2017“ с рекорден брой изложители

Днес в Международен панаир Пловдив бе открито 23-тото издание на Международната изложба за медицина, стоматология и фармация „Медикус, Денто, Галения 2017“. Производители и дистрибутори традиционно експонират медицинска техника и консумативи, болнично обзавеждане, апаратура за реанимация и интензивни грижи, оборудване и инструменти за стоматологичните кабинети и лаборатории, диагностични и стерилизационни уреди, продукти за профилактика и хигиена на устата, работно облекло и предпазни средства.

Тази година в „Медикус, Денто, Галения 2017“ с експонати участват 140 компании. Статистиката тази година откроява историята на изложението с няколко рекорда: участниците са с 25% повече, фирмите от чужбина – с 96%, а общият брой на държавите е нарастнал 6 пъти; изложбената площ е разширена с 10%.

Фирми от 20 държави са изложили здравни новости. На изложението може да се види как изглежда модерният кабинет и съвременната терапия в епохата на високите технологии. Показани са 25 иновации, от тях – 11 са световни.

Фирмите изложителки показват нови уреди и инструменти, които гарантират качествено лечение, особено в стоматологията. Тяхната комбинация позволява повече операции на едно работно място.

Комфортът на пациента оформя една от актуалните теми на „Медикус, Денто, Галения 2017“. Например, стоматологичните столове за пациенти-деца са оформени като животни, а на монитор се показват анимационни филмчета. Производители излагат детски пасти за деца, според възрастта им. А, пастите за зъби, предназначени за възрастни, комбинират различни ефекти за избелване, заздравяване, намаляване на чувствителността на зъбите, за премахване на последствията от тютюнопушенето и пиенето на кафе и вино.

  Специалистите имат право на безплатен достъп след онлайн регистрация в сайта на Международен панаир Пловдив.

Изложението „Медикус, Денто, Галения 2017“ ще продължи от 18 до 21 октомври. 

right green arrow Симптомен навигатор
man body fron view

to top of page
ZdravenPortal.bg не предлага медицински съвети, диагностика и лечение.
© 2017-2024 ZdravenPortal.bg. Всички права запазени.