top banner
Разпечатай

По празниците в родилното отделение на МБАЛ "Вита" се роди 4000-то бебе

12.04.2015
снимка на По празниците в родилното отделение на МБАЛ

Бебето се роди на Велика събота.

От създаването на Родилното отделение на болница "Вита" през 2005 г. до днес са проплакали общо 4000 бебета. Името на 4000-то бебе е Данаил. Той се роди на Велика събота, тежи 3600 гр. и е 53 см.


Екипът, помогнал за раждането, е начело с д-р Славкова, заедно с анестезиолог д-р Генов, неонатолог д-р Данчева, акушерка Бойка Димитрова, акушерка Ева Павлина и санитар Гюрова.


Малкият Данаил получи много подаръци от екипа на "Вита". Ръководството на болницата изрази своята признателност към целия състав на Родилното и Неонатологично отделения за демонстрираните през годините професионализъм и грижа за пациентите.


Като едно от основните звена на МБАЛ "Вита", от създаването си до днес през годините Родилното отделение се радва на все по-голям интерес сред бъдещите майки.


Всеки месец във "Вита" се провежда Ден на отворените врати, чиято цел е да запознае родилките с условията около подготовката и раждането на тяхното дете. Освен Деня на отворените врати, "Вита" организира още Училище за бъдещи родители.

right green arrow Симптомен навигатор
man body fron view

to top of page
ZdravenPortal.bg не предлага медицински съвети, диагностика и лечение.
© 2017-2024 ZdravenPortal.bg. Всички права запазени.