top banner
cover снимка на СБАЛ - Гръбначен Център
Изпрати email Разпечатай

СБАЛ - Гръбначен Център 

  • СпециалностМногопрофилна болница - МБАЛ
  • Адресгр. София, жк. Банишора, бул. Ген.Николай Г. Столетов № 67А, етаж 8 - Болницата се намира в сградата на V-та МБАЛ София
Представяне:

1. “СБАЛ – Гръбначен център” АД разполага със стационар с 21 легла, две операционни зали –  асептична и септична, приемно-консултативен кабинет, кабинет за рехабилитация и необходимите за тяхното ефективно функциониране звена.

2. Стаите имат съвременен облик и луксозна степен на завършеност. Разполагат с климатици, кабелна телевизия и безжичен интернет, достъпни за всички пациенти на болницата. VIP стая осигурява максимално усамотение и комфорт при престоя на хоспитализираните.

3. Медицинските блокове са оборудвани с най-новата и съвременна апаратура, даваща прецизен образ по време на операциите и възможност за работа с точност до микрони.

4. Лекарите са утвърдени авторитети в своите области, някои от тях специализирали многократно в Европа и Америка. Персоналът на болницата е мотивиран да направи престоят на пациентите приятен, като целият екип защитава тезата, че част от лечението е и доброто състояние на духа.

 

Отделения:



Лечебното заведение няма галерия.

Няма налични доктори.
Няма налични препоръки.
Адрес Адрес: гр. София, жк. Банишора, бул. Ген.Николай Г. Столетов № 67А, етаж 8 - Болницата се намира в сградата на V-та МБАЛ София
Email Email: right arrow Изпрати email
Уебсайт Уебсайт: right arrow СБАЛ - Гръбначен Център

Виж СБАЛ - Гръбначен Център на картата

right green arrow Симптомен навигатор
man body fron view

to top of page
ZdravenPortal.bg не предлага медицински съвети, диагностика и лечение.
© 2017-2024 ZdravenPortal.bg. Всички права запазени.