top banner
Разпечатай

ВОДЕЩИ КАРДИОЛОЗИ НА КОНГРЕС В ПЛОВДИВ

08.11.2017
снимка на ВОДЕЩИ КАРДИОЛОЗИ НА КОНГРЕС В ПЛОВДИВ
Над 400 водещи кардиолози от България и чужбина се събират на VIII Национален конгрес по интервенционална кардиология от 9-ти до 12-ти ноември в Пловдив. Целта е да се задълбочат теоретичните познания и практика чрез други инванзивни и неинванзивни диагностични методи. 

Организатор е Българското дружество по интервенционална кардиология, със съдействието на Дружеството на кардиолозите в България. Световно признати специалисти в областта на минимално инвазивното лечение на инфаркти и запушвания на сърдечните съдове ще представят опита си с българските си колеги и ще проведат обучения за млади кардиолози. В събота част от решаването на медицинските случаи ще се предава онлайн от болници в Пловдив и Стара Загора. 

На пациентите ще се предостави възможността да бъдат лекувани с най-иновативните интервенции с дискусии и упътвания относно протичането на процедурите от световни специалисти-светила в инвазивната кардиология. По време на конгреса е организирана богата специализирана изложба, представяща водещи производители на медикаменти, медицинска апаратура и консумативи. 

Сърдечносъдовите заболявания в България оглавяват списъка по причина за смъртност и инвалидизация! Тревожната статистика показва, че пациентите с кардиологични заболявания у нас се увеличават. Все повече пациенти, обаче, получават шансове за безкръно лечение на тежки кардиологични състояния. Положителна тенденция е фактът, че ръстът на пациентите, получили подходящо лечение и оцеляват след сърдечносъдовите инциденти се запазва устойчив. Интерактивният и иновативен Конгрес по интервенционална кардиология ще се проведе в Гранд хотел „Пловдив“.
right green arrow Симптомен навигатор
man body fron view

to top of page
ZdravenPortal.bg не предлага медицински съвети, диагностика и лечение.
© 2017-2024 ZdravenPortal.bg. Всички права запазени.